Cafémorotskaka med kokos

Ca 30 st. 150°C
Långpanna till 60 eller 70 cm ugn
BOTTEN
6 st. Ägg
6 dl Socker
Vispa vitt och pösigt.
6 dl Vetemjöl
3 tsk Bikarbonat
3 tsk Kanel
1 ½ tsk Vaniljsocker
3 tsk Bakpulver
Blanda ihop.
3 dl Olja
9 dl Rivna morötter
Blanda ihop allt och grädda i långpanna ca 1 timme. 150°C
GLASYR
200 g Färskost (Philadelphia)
150 g Smör
6 dl Florsocker
4 tsk Vaniljsocker
Färskost och smör bör vara rumsvarm, annars skär det sig lätt.
Vispa ihop med elvispen, då blir det fluffigt och härligt.
Låt kakan svalna. Flytta försiktigt över till en bricka.
Bred på glasyren och strö över med kokos.
Ställ ner kakan i frysen ca en timme.
Skär i 4x4 cm stora bitar.